Václavka obecná

29. září 2009 v 1:16
GULÁŠ Z VÁCLAVEK

600 g klobouků václavek, 80 g másla, 4 cibule, 3 stroužky česneku
Větší klobouky václavek nakrájíme na větší kousky, osmahneme na rozehřátém másle, přidáme nakrájené cibule a rozsekaný česnek, osolíme, opepříme a dusíme
15 minut. Po vysmahnutí šťávy, zaprášíme václavky moukou, osmahneme, přidáme kečup, papriku, postupně podléváme studeným vývarem a za stálého míchání povaříme. Přílohou mohou být vařené brambory, knedlíky nebo rýže.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 dedabarry dedabarry | 13. října 2009 v 1:17 | Reagovat

bože já bych jedl, a - jakýkoli guláš
já mám  snad pořád hlad...............

2 dummy dummy | 13. října 2009 v 2:03 | Reagovat

Admin. pro dedabarry - tak proč se nanajíš když máš pořád hlad :-) ,
to si neumíš něco uvařit
nebo najít v lednici či ve špajzu :-))

3 dedabarry dedabarry | 13. října 2009 v 14:02 | Reagovat

Ne, guláš je guláš a ten já neumím

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama